Diákok véleményei a VIST-ről

Már több embernek is ajánlottam az iskolát, mert megfelelő az angol óra díja, igazodnak az egyéni igényekhez, kedves, és családias a légkör, így könnyebb a tanulás.

Szász Csaba

Aki angolt szeretne tanulni, mindenképpen ajánlom a nyelviskolát, mert rugalmasak, és megbízhatóak. A párommal együtt jelentkeztünk egy páros tanfolyamra, és külön kívánságunk volt, hogy csak az állásinterjúra készítsenek fel, nem volt szükségünk nyelvvizsgára. Az oktatónk nagyon lelkiismeretesen gyűjtögette össze nekünk a gyakorlati élethez szükséges tudnivalókat, és azt hiszem, hogy a 40 óra alatt sikerült maximálisan felkészíteni minket. Köszönet érte!!!

Tóth Gabi

"Profi csapat dolgozik a nyelviskolában, így mindenkinek feltétel nélkül ajánlanám."

Dani

"Már máskor is tanultam itt, és Szigetszentmiklóson jó híre van. Aktív felkészülési lehetőséget biztosít, remek a szakmai felkészültség."

Gergő

"Minden szempontból ez a legjobb nyelviskola a környéken – barátságos környezet, képzett tanárok, elérhető árak, jó megközelíthetőség."

Simó Edit

"A tanárok kedvesek, felkészültek, jó hangulatban telik az óra."

Magos Alexandra

Rendkívül segítőkész csapat (Szilvi, Zsuzsa), a tanárom különösen rugalmas, jól tudja kezelni az olyan trógereket is, mint én, akiknek mindig volt kifogása, hogy miért késtem, miért nem készültem.

Mégis megpróbálta kihozni a maximumot, mindent megtett, ami Rajta múlt, és számomra hihetetlen, de fejlődtem!

Kajcsa Zsolt

"Kiváló szakképzett tanárok maximálisan mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet hozzanak ki belőlünk. Szerettem volna, ha az én gyerekkoromban is így működött volna a nyelvtanítás."

Regiczné Nagy Éva

Felkészültek a tanárok, jó a hangulat, jól vannak összeállítva a csoportok.

Ádám

Kellemes, barátságos, családias hangulat. Segítőkész hozzáállás.

Simó Edit