Rólunk

Küldetésünk: Elérni, hogy tanuóinkban tdatolsuljanak nyelvi céljaik, magabiztosan beszéljenek nyelveket, és ezáltal sikereket érjenek el a karrierjükben és külföldi útjaik során.

A VIST nyelviskola 2006 januárjában alakult Szigetszentmiklóson. A nyelviskola célja, hogy Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében - főleg a Csepel szigeten, Dél-Budapesten - lehetőséget biztosítson tanulóinak a világ számos nyelvének elsajátítására.

Kínálatunkban nemcsak általános, mint angol, német, francia, olasz és spanyol, hanem különleges nyelveket is találsz, köztük a orosz, japán, horvát, török, eszperantó és holland nyelvet.

Haladó szintű tanulóink angol anyanyelvi tanár segítségével is fejleszthetik nyelvtudásukat.

5-10 éves gyerekek számára angollal egybekötött napközit, 14 éves korig pedig angol nyelvórákat is kínálunk.

Alapelvünk a kommunikáció központú nyelvoktatás, illetve a rugalmasság, hogy minden tanulónk igényét maximálisan kielégíthessük. Egyedülálló motivációs módszerünkkel segítünk tanulóinknak elérni nyelvi céljaikat és ezáltal hozzásegítjük őket az áhított sikerekhez.

A normál tantermi nyelvtanfolyamok mellett interaktív internetes (online) formában is tanulhatsz. Továbbá e-csomagokkal szeretnénk segíteni azokat, akik nem tudnak rendszeresen nyelvórákra járni.

Az oktatás egyéni, páros, trió, quattro vagy kis csoportos (5-7 fő) formában zajlik, könnyen megközelíthető, jól felszerelt tantermekben vagy az interneten keresztül. A legfeljebb 7 fős létszám biztosítja, hogy minden egyes tanulónak lehetősége legyen a nyelv használatára az órákon, valamint, hogy a tanár az egyéni problémáknak is figyelmet tudjon szentelni.

Nyelvtanfolyamok folyamatosan indulnak minden formában, ezekről mindig tájékozódhatsz az oldalunkon.

A nyelvtanfolyamokon kívül számos programmal színesítjük a nyelvek elsajátítását, gyermekek részére is szervezünk nyári angol táborokat. A programkínálatot folyamatosan bővítjük.

Az Euro nyelvvizsga partneriskolájaként nálunk is jelentkezhetsz az általuk meghirdetett nyelvvizsgákra.

Cégeknél kihelyezett oktatást vállalunk, az általános oktatást üzleti illetve szakmai nyelvvel kiegészítve.

Vállalunk továbbá tolmácsolást és fordítást is, bővebb információért kérjük, fordulj hozzánk bizalommal.

Reméljük, hamarosan diákjaink vagy partnereink körében köszönthetünk!